Hee mooie vrouw

Een uitnodiging voor jou vol inspiratie!

 

Hee Mooie Vrouw.
Vraag jij je ook wel eens af, wat is mijn missie hier op aarde, omdat je eigenlijk alles al hebt wat jouw hartje begeert?

Je bent een Luxury Woman een carrièretijger. Je leeft voor en in de buitenwereld, als je in de spiegel kijkt zie je een mooie, begeerlijke en succesvolle zaken vrouw. Maar sinds kort zie je nog meer, een lege blik, je voelt je steeds vaker een gouden ei zonder gelukkige inhoud. De eenzaamheid, de leegte is wat je steeds vaker uitstraalt en daar wordt je ongelukkig en onrustig van.

Empty en vooral eenzaam, je slaapt ook onrustig en droomt veel tegenwoordig. . .
Het leventje van nu vervuld je niet langer, je vraagt je steeds vaker af, is dit het nu? Mooi huis, leuke job, luxe uitjes en trips, leuke vent, feestjes, aanzien, geld, gezellige vriendengroep etc.? En dan ook nog al die ballen in de lucht houden met de kids, van en naar school, sporten, vriendjes die komen eten en slapen.

Pfffff, je bent kapot aan het eind van de dag. O, o, wat zijn we gelukkig!

Vorige week woensdag waagde je het erop om je overpeinzingen, je vragen en gevoelens, (heel kwetsbaar) te delen in je vriendengroep tijdens het wekelijks koffie en babbel momentje.

Had je dit maar nooit gedaan want de negatieve reacties waren niet van de lucht.

Zoals die van Jill bijvoorbeeld: Hee, wat doe jij opeens moeilijk en serieus zeg, niet van die ingewikkelde vragen stellen hoor, het leven is kort, dus geniet!

Daar stond je dan op je vrije dag. Een illusie armer en geen steek verder in je leven. Hier hoef je dus ook geen support op jouw vragen te verwachten. Vroeger voelde je je prima tussen al die luxe renpaardjes, maar daar begin je nu ineens aan te twijfelen.

Een midlife crisis dan? Zou dat het zijn? Nee dat kan niet, daar ben je te jong voor. Toch?
Je voelde je rot en dacht wat nu? 

De ont-moeting vol inspiratie.

Even lekker shoppen en daarna een uitgebreide lunch met een goed glas wijn? Meestal helpt dit. Ja, in m'n eentje zeker, gezellig, maar niet heus. Nee, dit voelt niet goed.

Eerst maar een kop sterke koffie om bij te komen van dit alles, bij dat nieuwe hippe tentje hier om de hoek. Je pikte nog even de laatste LINDA mee en ging zitten op het terras, bestelde en keek even om je heen.

Je blik bleef hangen op een leuke meid, (nou ja meid) in ieder geval een kleurrijke dame, beter gezegd.
Je weet niet waarom maar op de 1 of andere manier straalde zij iets bijzonders uit, zeker geen alledaags type met haar hoed op, geen dure uitstraling maar wel stijlvol!

 

 

 

 

 


Ze zat lekker in het zonnetje te lezen in haar boek, en maakte af en toe wat aantekeningen. Een heel relaxed plaatje.

 Toeval?

Goh, wanneer heb ik voor het laatst gelezen dacht Milou, sinds mijn studietijd niet meer eigenlijk, ik lees meestal alleen mijn I phone. Vroeger als kind verslond ik boeken.

Zo zat ik een beetje te mijmeren op het terras.

O, de kleurrijke dame staat op en komt nu richting mijn tafeltje en stelt zich voor als Brigitte By Cick-Inspiratie Coach. Ik voelde je zo kijken naar mij, zegt zij, en puur intuitief stond ik op, luisterend naar mijn hart op weg naar jou. En wilde je vragen of ik je ergens mee kan helpen?

Wow, die is direct en wat een leuke spontane actie, dacht ik.

Voordat ik het wist zat ik bij haar aan het tafeltje en vertelde zomaar mijn verhaal, alle shit van de laatste paar weken, mijn dromen, mijn vragen en alles wat mij bezig houdt, ik kon niet stoppen en struikelde bijna over mijn eigen woorden.

En Brigitte By Cick? 
Zij luisterde!


Tot zover, mijn verhaal.

Dit is het begin van een reis die ik nu met Brigitte By Cick maak. Zij coacht en inspireert mij op veel vlakken. (Kijk ook even naar deze pagina De Leef methode, daar kun je een product kiezen :))

Ik krijg antwoord op heel veel vragen. Zij weet veel, door haar eigen leven en door haar eigen diepe dalen is zij een ervaringsdeskundige geworden met het in praktijk brengen van haar levensmotto: Licht Leven.

Zij is moeder van vier zoons die zij alleen heeft opgevoed en begeleidt heeft naar succesvolle volwassenen.

Brigitte By Cick is een auto-didact en een echte levenskunstenaar, dit merk je aan alles. Zij heeft eerlijkheid en authenticiteit hoog in haar vaandel staan, kan giga goed "Out of the Box" denken en is ook nog eens spiritueel!

Was dit het misschien wat mij bij onze eerste ontmoeting triggerde? Of was het de spontaniteit en het volgen van je intuitie door het leren luisteren en volgen van je eigen hart waar zij over sprak?Wie het weet mag het zeggen!

Wat ik wel weet is dat mijn leven nooit meer hetzelfde is sinds ik Brigitte By Cick heb ont-moet. Als ik nu in de spiegel kijk en vraag: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.................Wie is het mooiste van het land?

Dan zie ik een gelukkige, blije Luxury Woman, Milou!

Wow.

Wat een CICK, dit ben ICK realiseer ik mij dan.

En nu van binnen en van buiten! LUCKY ME.

Ik ben door deze ontmoeting en het aangaan van de reis met Brigitte Cick echt thuis aan het komen en vooral dan in mijn eigen lijf. Ik snap mijzelf steeds beter, heb contact met mijn intuitie en heb inzicht in mijn dromen en mijn Zijn hier op deze mooie aarde.

Ik zit lekker in mijn vel en nog een leuk x-traatje, Brigitte By Cick weet ook heel veel over mooi en gezond eten en een groen en duurzaam leven, maar dan vanuit haar hart en niet vanuit de commercie belicht.

Wil je meer van haar weten?

Nodig haar dan eens uit voor een inspirerend gesprek, je leven veranderd echt !

Stuur even een pb-tje naar: brigitte@cick-design.nl.

 

Lieve groet vanuit Ibiza: Milou 

 

 

 

 


 

 

Brigitte By Cick - Inspiratie Coach.
                                    ................ Op weg naar een Succes Vol & Gelukkig Leven ....................

 

 


 

Sorteer op
 • Mini | Kennismaking | traject 1 op 1 coaching
  Mini | Kennismaking | traject 1 op 1 coaching

  Je kunt mij inhuren als Inspiratie Coach |1 op 1 | Op maat !

  Even kort door de bocht, ik krijg regelmatig de vraag om mijn levens ervaringen en kennis te delen met de ander op allerlei gebied, vooral op het pad van innerlijke…

  € 147,00
 • Small traject 1 op 1 coaching
  Small traject 1 op 1 coaching

  Je kunt mij inhuren als Inspiratie Coach |1 op 1 | Op maat !

  Even kort door de bocht, ik krijg regelmatig de vraag om mijn levens ervaringen en kennis te delen met de ander op allerlei gebied, vooral op het pad van innerlijke…

  € 247,00 € 229,00
 • Medium traject 1 op 1 coaching
  Medium traject 1 op 1 coaching

  Medium traject 1 op 1 coaching.

  Je kunt mij inhuren als Inspiratie Coach |1 op 1 | Op maat !

  Even kort door de bocht, ik krijg regelmatig de vraag om mijn levens ervaringen en kennis te delen met de ander op allerlei gebied,…

  € 347,00 € 329,00
 • Large traject 1 op 1 coaching
  Large traject 1 op 1 coaching

  Large traject 1 op1 coaching.

  Je kunt mij inhuren als Inspiratie Coach |1 op 1 | Op maat !

  Even kort door de bocht, ik krijg regelmatig de vraag om mijn levens ervaringen en kennis te delen met de ander op allerlei gebied,…

  € 547,00 € 498,00
© 2021 - 2024 Brigitte By Cick - Inspiratie Coach | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel